Za družine

Maldivi so bili nekoč izključno raj za potapljače, danes pa je to idealna destinacija za celo družino. Številni hoteli ponujajo otroške klube, ki otrokom nudijo raznovrstne aktivnosti. Na jedilnih listih so na voljo mednarodne specialitete, kjer je ponudba za otroke vedno raznovrstna. Tukaj so potem še super popusti za otroke kot tudi posebna ponudba družinskih sob namenjenih družinam z otroci.

Bodite pozorni na ikonico »za družine«.

Top popusti za otroke – v nekaterih hotelih otroci bivajo brezplačno. Plača se zgolj letalska vozovnica.
Za družine – na voljo so posebni popusti za otroke v družinskih sobah.
Otroški klubi – mnogi hoteli imajo otroške klube za različne starostne skupine. V nekaterih hotelih je mogoče na vprašanje urediti tudi otroško varstvo.

 
Število ponudb: 180

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Najdi hotel

Cena (min-max)

od 968,00 € do 10.510,00 €

Destinacija

(Spremeni)

Mesto

Kategorija

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni ocena gostov in njihovo priporočilo?
Vse ocene in mnenja ter priporočila gostov so uporabljena za pripravo povprečne ocene in priporočila gostov. Izračunana so na podlagi ocen gostov v zadnjih 25 mesecih. Oddali so jih gostje, ki so v objektu preživeli najmanj eno nočitev. Mnenja in ocene gostov vam lahko pomagajo pri načrtovanju vaših počitnic in vam nudijo dober vpogled v dejansko stanje in ponudbo objekta.
Kako pridem od letališča do hotela?
Pri večini ponudb z vključenim letom (letalo+hotel), je transfer vključen v ceno ponudbe. To je iz same ponudbe razvidno in tudi navedeno v seznamu, ki ga dobite ob kliku na "Kaj je vključeno v ceno aranžmaja?". V kolikor transfer ni vključen v ceno, je to tudi jasno napisano.
Ali so cene na vaši spletni strani enake cenam tujih organizatorjev potovanj?
Tako je. Vse cene, ki so objavljene na naši spletni strani so identične cenam objavljenim na spletnih straneh slovenskih ali tujih organizatorjev potovanj. Ker smo prepričani, da nikjer drugje ne morete dobiti boljše cene, strankam nudimo Garancijo najnižje cene.
Razvrsti po:

Cena na osebo