Wellness

Maldivi vam nudijo sproščeno poležavanje na beli peščeni plaži izbranega resorta, božanje rahlega vetra in toplih sončnih žarkov, poslušanje nežnega valovanja morja in vonj morske soli v zraku. To so zagotovo razlogi za prijetno razvajanje vaših čutov. A vendar to še ni vse. Posebno doživetje so Spa tretmaji, ki jih ponujajo Maldivi. Gre za čisto svoj svet vreden doživetja. Popolna simbioza luksuznih, lepotnih, zdravstvenih ter čutnih terapij nadgrajenih s sproščujočim okoljem tega tropskega bisera. Wellness centri se med seboj seveda nekoliko razlikujejo in nudijo številne terapije ter masaže od aromaterapij, masaž celotnega telesa do razvajanja v jacuzziju in savni. Vse skupaj je prefinjeno prepleteno s tradicionalnimi azijskimi terapijami in klasičnimi evropskimi tehnikami masaž.

Ponudba Spa centrov na Maldivih se seveda razlikuje in sicer imajo nekateri resorti svoje Spa centre, v drugih pa so na voljo preizkušene ponudbe svetovno znanih Spa in wellnes centrov.

 
Število ponudb: 180

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Najdi hotel

Cena (min-max)

od 972,00 € do 10.512,00 €

Destinacija

(Spremeni)

Mesto

Kategorija

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni ocena gostov in njihovo priporočilo?
Vse ocene in mnenja ter priporočila gostov so uporabljena za pripravo povprečne ocene in priporočila gostov. Izračunana so na podlagi ocen gostov v zadnjih 25 mesecih. Oddali so jih gostje, ki so v objektu preživeli najmanj eno nočitev. Mnenja in ocene gostov vam lahko pomagajo pri načrtovanju vaših počitnic in vam nudijo dober vpogled v dejansko stanje in ponudbo objekta.
Kako pridem od letališča do hotela?
Pri večini ponudb z vključenim letom (letalo+hotel), je transfer vključen v ceno ponudbe. To je iz same ponudbe razvidno in tudi navedeno v seznamu, ki ga dobite ob kliku na "Kaj je vključeno v ceno aranžmaja?". V kolikor transfer ni vključen v ceno, je to tudi jasno napisano.
Ali so cene na vaši spletni strani enake cenam tujih organizatorjev potovanj?
Tako je. Vse cene, ki so objavljene na naši spletni strani so identične cenam objavljenim na spletnih straneh slovenskih ali tujih organizatorjev potovanj. Ker smo prepričani, da nikjer drugje ne morete dobiti boljše cene, strankam nudimo Garancijo najnižje cene.
Razvrsti po:

Cena na osebo