Kulinarika

Prepustite se razvajanju izkušenih mednarodnih kuharskih mojstrov, ki vas bodo navdušili s čudovitimi in razkošnimi eksotičnimi meniji sveže pripravljenih jedi. Priporočamo, da to edinstveno kulinarično izkušnjo, za piko na i, zaključite z izborom steklenice vrhunskega vina.

Na voljo so raznovrstne a a cart restavracije z evropsko, kitajsko in indijsko hrano. Ker gre seveda za sanjske počitnice si lahko omislite nepozabno romantično večerjo na plaži, kjer vam bodo mizo osvetljevale svečke in zvezde ali v katerem od izbranih chill out lounge barov.

 
Število ponudb: 179

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Najdi hotel

Cena (min-max)

od 968,00 € do 10.510,00 €

Destinacija

(Spremeni)

Mesto

Kategorija

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni ocena gostov in njihovo priporočilo?
Vse ocene in mnenja ter priporočila gostov so uporabljena za pripravo povprečne ocene in priporočila gostov. Izračunana so na podlagi ocen gostov v zadnjih 25 mesecih. Oddali so jih gostje, ki so v objektu preživeli najmanj eno nočitev. Mnenja in ocene gostov vam lahko pomagajo pri načrtovanju vaših počitnic in vam nudijo dober vpogled v dejansko stanje in ponudbo objekta.
Kako pridem od letališča do hotela?
Pri večini ponudb z vključenim letom (letalo+hotel), je transfer vključen v ceno ponudbe. To je iz same ponudbe razvidno in tudi navedeno v seznamu, ki ga dobite ob kliku na "Kaj je vključeno v ceno aranžmaja?". V kolikor transfer ni vključen v ceno, je to tudi jasno napisano.
Ali so cene na vaši spletni strani enake cenam tujih organizatorjev potovanj?
Tako je. Vse cene, ki so objavljene na naši spletni strani so identične cenam objavljenim na spletnih straneh slovenskih ali tujih organizatorjev potovanj. Ker smo prepričani, da nikjer drugje ne morete dobiti boljše cene, strankam nudimo Garancijo najnižje cene.
Razvrsti po:

Cena na osebo