Darilni boni

Darilni boni so zagotovo najboljša izbira, če se znajdemo v situaciji, ko ne znamo izbrati darila, ki bi bilo primerno za nam drago osebo. Za to priložnost so pri nas na voljo lično izdelani darilni boni za počitniške aranžmaje po želji. Podarite doživetje!

Darilni boni za počitnice

Obdarovancu podarite "izbiro"

Darilni boni turistične agencije Potuj nekam so idealno darilo ob različnih priložnostih, obletnici, poročnega presenečenja mladoporočencema, izkazovanju pozornosti staršem, dedku, babici, prijateljem, sodelavcem ... in več kot odlično darilo za rojstni dan.

Ker so bo obdarovanec dobro počutil in sprostil, bo vedno mislil na prijetno darilo, ki ste mu ga podarili prav vi. Darilni boni so darilo s katerim zagotovo ne boste zgrešili.

Obdarovanec bo lahko izbiral med celovito ponudbo turistične agencije Potuj nekam in vseh njenih partnerskih agencij iz Slovenije, Hrvaške, Avstrije in Nemčije. Ponudba potovanj, počitnic, križarjenj in izletov je velika in pestra.

Darilni boni - vrednost določite vi

Darilni boni so vrednosti 50€, 100€, 200€ in 500€ tako, da lahko sami določite končno vrednost svojega darila.

Obrazec za naročilo darilnih bonov

Podatki o naročniku
Ime in priimek *
Naslov *
Poštna št./Kraj *
E-naslov *
Mobilna številka *
Znesek
Količina
50 €
100 €
200 €
500 €
*
  * obvezni podatki

V kolikor želite, da v vašem imenu pošljemo darilne bone obdarjencu/ki,
nam prosimo zaupajte sledeče podatke:
Podatki o obdarjencu/ki
Ime in priimek
Naslov
Poštna št./Kraj
Vaše sporočilo
Znesek skupaj
0 €
 

Darilni boni – kako jih lahko naročite?

Svoje in obdarjenčeve podatke, nam lahko pošljete preko zgornjega obrazca ali na e-naslov: info@potujnekam.com. Lahko pa nas tudi pokličite na številko 04 502 18 11. Ob naročilu darilnih bonov vam bomo na vaš e-naslov poslali podatke za plačilo. Darilni boni bodo poslani naslednji delovni dan od prejema plačila.

Potrebujete darilne bone že danes?

Ni problema! V kolikor potrebujete darilne bone še isti dan, nas prosimo pokličite in dogovorili se bomo za prevzem darilnih bonov.

Pomoč pri izboru počitnic ki jih podarjate!

V primeru, da bodo darilni boni podarjeni osebi, ki se ne znajde najbolj pri ravnanju z računalnikom, bomo obdarovanca z veseljem kontaktirali in se dogovorili za osebni obisk oz. za pomoč in nasvete pri izbiri najbolj primernega aranžmaja.

Darilni boni in veljavnost

Ker se zavedamo, da si počitnic in potovanj ne organiziramo ravno vsak dan, so naši darilni boni veljavni celih 18 mesecev od dneva nakupa. V tem času si bo obdarovanec zagotovo lahko izbral primerne počitnice, potovanje, križarjenje ali izlet. Darilni boni veljajo izključno za izbrane počitniške aranžmaje in jih ni mogoče zamenjati za gotovino.