Garancija najnižje cene

Kot zaupanja vredna potovalna agencija v Sloveniji, si Potuj nekam prizadeva garantirati najnižjo ceno za rezervacije vseh počitniških paketov (pavšalni aranžma, ki je sestavljen iz hotelske namestitve in letalskega prevoza), ki jih opravite prek spletne strani www.potujnekam.com . Ker smo prepričani, da so naše ponudbe najkonkurenčnejše, vam garantiramo najnižjo ceno.

Kaj je garancija najnižje cene?

V kolikor najdete v katerikoli drugi slovenski turistični agenciji identično ponudbo po nižji ceni, kot je objavljena pri nas, vam bomo izbrani aranžma prodali po isti ceni oz. vam vrnili denarno razliko in vam dodatno podarili do 100 EUR. Pogoj je, da rezervacijo opravite pri nas.

Garancija najnižje cene – pogoji in pravila

 1. Garancija najnižje cene velja zgolj za počitniške pakete (letalski prevoz in hotelska namestitev) na čarter letih in sicer z odhodi z bližnjih letališč: Ljubljana, Maribor, Zagreb, Graz, Dunaj, Linz, Salzburg, Innsbruck, Munchen, Frankfurt, Berlin, Koln in Dusseldorf.
 2. Identična ponudba pomeni, da ima ponudba:
  • istega organizatorja počitniškega paketa,
  • isto odhodno letališče in prihodno letališče (končno destinacijo),
  • isto namestitev (hotel ali apartma),
  • isti tip sobe ali apartmaja,
  • isto storitev in
  • isti termin potovanja (odhodni dan, dan povratka, trajanje ter enake predvidene čase letov).
 3. Garancija ne velja za polete z rednimi letalskimi linijami ali nizkocenovnimi letalskimi družbami ter za posebne akcijske in promocijske cene, ki jih agencije organizirajo z namenom izvajanja marketinga. Ravno tako ne velja za ponudbe, ki niso dostopne javnosti, kot so na primer cene za podjetja ali skupinske cene, ter ponudbe, ki so vezane na članske kartice, kartice zvestobe ali kakršnakoli pogojevanja za plačila z določenimi kreditnimi ali plačilnimi karticami. Garancija se nanaša izključno na ponudbo ob gotovinskem plačilu. Morebitna doplačila zaradi plačila z drugimi oblikami plačevanja (doplačila za zavarovanje, plačilo na obroke in prijavnina) in zaradi tega višja skupna cena aranžmaja, so izvzeti iz garancije najnižje cene. Garancija velja izključno na objavljene cene na spletni strani konkurenčne agencije. Kakršnih koli dodatnih popustov ne moremo upoštevati.
 4. Garancija velja samo za aranžmaje, ki jih ponujajo ali prodajajo slovenske turistične agencije z veljavno licenco za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev izdane s strani GZS in so ugodnejši oz. cenejši od pri nas objavljenih aranžmajev in sicer v istem dnevu od trenutka rezervacije na spletni strani www.potujnekam.com in so še vedno prosti. Ne velja za ponudbe, ki so samo objavljene in niso dejansko proste oz. se jih ne da rezervirati.
 5. V primeru, da ste pri konkurenci našli nekaj, kar nimamo objavljeno na naši spletni, nas prosimo pokličite ali pošljite e-sporočilo in potrudili se bomo, da vam priskrbimo identičen aranžma. Poleg tega bomo k vaši rezervaciji dodali še uporabno darilce.
 6. Če je v času zahteve po izplačilu garancije najnižje cene na naši spletni strani obstajala oz. bila objavljena ugodnejša ponudba od izbrane ponudbe, se šteje, da stranka ni upravičena do izplačila garancije.
 7. Ne glede na število najdenih nižjih cen, se obljuba oz. garancija najnižje cene nanaša samo na eno rezervacijo.

Višina garancije

Če je naša ponudba za identični aranžma dražja od konkurenčne ponudbe, vam bomo aranžma prodali po isti ceni, kot ste jo našli pri konkurenci, hkrati pa vam bomo podarili do 100 EUR na celoten aranžma.

Višina izplačila garancije za aranžmaje v skupni vrednosti:

 • med 400 EUR in 1000 EUR – podarimo 20 EUR
 • med 1.001 EUR in 2.000 EUR – podarimo 50 EUR
 • med 2.001 EUR in 3.500 EUR – podarimo 80 EUR
 • nad 3.501 EUR – podarimo 100 EUR

Razlika do nižje objavljene cene ter znesek garancije v maksimalnem znesku do 100,00 EUR za aranžma (ne po osebi) se v skladu z zgoraj navedeno lestvico izplača stranki na njen TRR.

Dodatni popusti

V primeru uveljavitve garancije najnižje cene, stranka nima pravice na dodaten popust ali kakršnokoli drugo ugodnost s strani potovalne agencije Potuj nekam.