Poročno potovanje

Če iščeta primeren kraj za vajine medene tedne, se lahko ustavita. Maldivi so pravi kraj za vaju. S svojimi tropskimi značilnostmi vama pričarajo sanjsko poročno potovanje.

Priljubljena eksotična destinacija, kjer bosta doživela harmonijo čudovite narave. Prelepe bele peščene plaže, kristalno čisto turkizno morje, palme, pisani koralni grebeni in mirni intimni kotički, kjer se lahko posvetita drug drugemu, so odlični razlogi za romantično potovanje, ki se vama bo vtisnilo v spomin za vse življenje. Prepustita se simfoniji romantike in ljubezni ob pogledu na sončni zahod. Vse skupaj je zagotovo pravi recept za nepozabne počitnice.

Več ...
 
Število ponudb: 170

Termin potovanja

Odhod:
Povratek:
Trajanje:

Potniki

Število odraslih potnikov:
Starost otrok na dan povratka
1. otrok 2. otrok 3. otrok

Filtriraj prikazane ponudbe

Najdi hotel

Cena (min-max)

od 980,00 € do 10.510,00 €

Destinacija

(Spremeni)

Mesto

Kategorija

Pogosta vprašanja

Kaj pomeni ocena gostov in njihovo priporočilo?
Vse ocene in mnenja ter priporočila gostov so uporabljena za pripravo povprečne ocene in priporočila gostov. Izračunana so na podlagi ocen gostov v zadnjih 25 mesecih. Oddali so jih gostje, ki so v objektu preživeli najmanj eno nočitev. Mnenja in ocene gostov vam lahko pomagajo pri načrtovanju vaših počitnic in vam nudijo dober vpogled v dejansko stanje in ponudbo objekta.
Kako pridem od letališča do hotela?
Pri večini ponudb z vključenim letom (letalo+hotel), je transfer vključen v ceno ponudbe. To je iz same ponudbe razvidno in tudi navedeno v seznamu, ki ga dobite ob kliku na "Kaj je vključeno v ceno aranžmaja?". V kolikor transfer ni vključen v ceno, je to tudi jasno napisano.
Ali so cene na vaši spletni strani enake cenam tujih organizatorjev potovanj?
Tako je. Vse cene, ki so objavljene na naši spletni strani so identične cenam objavljenim na spletnih straneh slovenskih ali tujih organizatorjev potovanj. Ker smo prepričani, da nikjer drugje ne morete dobiti boljše cene, strankam nudimo Garancijo najnižje cene.
Razvrsti po:

Cena na osebo