Vsebina

Spoštovani potniki, naše podjetje namenja veliko pozornost izboru poslovnih partnerjev, ponudbam, slikam, opisom, cenikom in informacijam na naši spletni strani. Ker se tako mi, kot naši poslovni partnerji vsakodnevno ukvarjamo z ogromno količino teh podatkov, se žal občasno lahko pojavijo tudi napake.

Podjetje SMR&Co, d.o.o. ni dolžno preveriti točnost in popolnost vseh podatkov naših partnerjev ter tako ne more prevzeti odgovornosti za morebitne vsebinske, tehnične napake ali napake pri izračunih v spletni ponudbi. Se bomo pa vsekakor potrudili, da bomo odkrite napake tudi čim prej odpravili.

Kategorizacije namestitvenih objektov (število zvezdic oz. črkovne oznake) na spletni strani www.potujnekam.com, so določene glede na skupek elementov kot so ocene gostov, ki so v teh objektih že bivali, uradne lokalne kategorizacije nastanitvenega objekta, dejanskega stanja nastanitvenega objekta pri nadzoru predstavnikov potovanj, ocene lokalnih agencij, ki imajo objekt v svoji ponudbi ter ocene uveljavljenih slovenskih kot tudi tujih organizatorjev potovanj. Zaradi vseh opisanih elementov, ki vplivajo na končno oceno, se lahko zgodi, da je objekt pri dveh različnih organizatorjih potovanj tudi različno ocenjen čeprav gre dejansko za isti objekt.