Varovanje osebnih podatkov

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo posebno skrb in pozornost. Skrbimo, da so vse zahteve s tega področja dosežene, če se le da, jih poskušamo celo preseči, saj se nadvse zavedamo občutljivosti tega področja.

Za potrebe nemotenega poslovanja spletna potovalna agencija www.potujnekam.com zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • rojstni datum,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov e-pošte,
  • kontaktno številko mobilnega telefona,
  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v registracijski in prijavni obrazec na spletnem mestu potujnekam.com .

Za točnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, ne odgovarjamo.

Podjetje Potuj nekam, d.o.o. bo z vsemi podatki zbranimi na straneh www.potujnekam.com razpolagalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Upravitelj spletne strani www.potujnekam.com podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. V primeru dostave potovalnih dokumentov (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih podjetje Potuj nekam, d.o.o. (www.potujnekam.com) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov podjetja Potuj nekam, d.o.o. in njene spletne potovalne agencije www.potujnekam.com.

S prijavo na katerega koli izmed programov in z vzpostavitvijo kontakta s podjetjem Potuj nekam, d.o.o. soglašate, da podjetju Potuj nekam, d.o.o. dovolite interno uporabo vaših osebnih podatkov.