Zagotovljena varnost

Vsi vaši podatki vpisani na naši spletni strani gredo skozi varno in zakodirano SSL povezavo. Ta zagotavlja, da so vse pomembne informacije zaklenjene in nedostopne za tretje osebe. Na rezervacijskem obrazcu, kjer je nameščen Thawte SSL digitalni certifikat je prikazan Thawte pečat, ki je realno-časovno zagotovilo našim obiskovalcem spletne strani, da so informacije vpisane na tej strani privatne in nedostopne za tretje osebe. Thawte pečat sporoča, da je stran overjena s strani najuglednejšega izdajatelja certifikatov, ki je svetovno znan kot premium avtoriteta na področju spletnega varovanja.

S klikom na Thawte pečat, dobite realno-časovno jamstvo o pristnosti našega certifikata.

Zavezujemo se, da vaših podatkov v nobenem primeru ne bomo posredovali nepooblaščenim osebam ali drugim osebam v namene oglaševanja.

Od vas zahtevamo le nujno potrebne informacije za izvedbo vaše rezervacije. Vašo telefonsko številko in e-naslov potrebujemo zgolj za hitrejšo komunikacijo v nujnih primerih povezanih z vašo rezervacijo.

V kolikor imate dodatna vprašanja, potrebujete pomoč ali imate zadržke vezano z vpisovanjem vaših podatkov, nas pokličite na telefonsko številko našega klicnega centra – 01 600 80 35.